Planerade valpkullar

Stunning Nala kommer att insemineras

Stunning Nala

Stunning Nala är efter Over Limit & Stunning Tina

Hon är en genuin 55o m hund som har varit med ibland annat 2 stycken SM finaler. Hon sprang som veteran även 550 m på under 33 sekunder, och har även då sprungit med i tik loppen för högst klassade tikar. Sprang in en brons medalj 21/10-2023 i det fina tik loppet Indy 500 på tiden 32,69 vilket vart klassad som M1. Hennes far Over Limit har haft banrekordet på banan Ballarat, var finalist Easter Egg. Han hade både speed och uthållighet. Han har i sin stam kanonhundar som Cosmic Rumble, Spiral Nikita, Surf Lorian som satte många banrekord på olika banor.

Hennes mor Stunning Tina sprang i hösta klass hela hennes karriär. Hennes bror Whitty Guinness är banrekordhållare på Youghal 28,54 och det rekordet sattes år 2010, och håller än idag.

Stunning Tina är dotter till Premier Fantasy, vann Easter Cup, han var national banrekordhållare på 525y på Shelbourne Park. Vart utsedd till Greyhound of the year år 2004.

Bakåt i stammen finns fler fina hundar.

Stunning Nala är för mig väldigt bra byggd, har ett otroligt bra psyke. Hennes kullbror Greycraft Like har ju varit en stor stjärna på ovalerna, och som innehar många titlar. Även han en väl byggd mycket trevlig hund.

Nonevernomore

Är efter Sparta Maestro & Affane Beauty

Han är en otroligt väl stammad hane, vars föräldrar har avkommor i Sverige som har/haft otroliga framgångar här.

Han själv har early pase som vi vill komplettera med Nala, samt springer han själv på A0 tider. Och har som bästa tid 28,73 på 480m på Youghal banan i år. Han innehar den 5 snabbaste tiden på 1183 lopp som de haft i år på Youghal när detta skrivs. Banrekordet är 28,54 sek, så hans tid är riktigt bra. Han har 2 gånger kvalat in till det fina loppet Laurels. Hans helbror är Dromana Bucko.

Intresserad av en valp från denna tänkta kull? Lämna då gärna en intresse anmälan.